Bemutatkozás

A Netfone Telecom nem csak kedvező mobiltelefon-előfizetéseket, de partnereiként magyar családi vállalkozások létrejöttét is támogatja

Büszkék vagyunk rá, hogy a Netfone Telecom az első magyar magánszemélyek tulajdonában lévő mobilszolgáltató hazánkban. Egyben újabb teljes értékű, saját SIM-kártyával rendelkező mobilcég Magyarországon 2014 óta. Magas színvonalú technológiai háttérrel, saját fejlesztésekkel, egyedi mobilcsomag-képzéssel és teljes készülékpalettával állunk a magyar szolgáltatót választó ügyfelek rendelkezésére. Eddig több ezren választották a Netfone Telecomot, kihasználva az általunk nyújtott közvetlen és rugalmas szolgáltatás előnyeit.

 

Miért válassza a Netfone-t?

- A milliós ügyfélkörű szolgáltatók mellett a Netfone képes egyedi csomagokkal, személyre szabott ajánlatokkal megtalálni a legjobb megoldást!

- Telekommunikációs partnereink gyors számlaelemzés után megmondják tudnak-e kedvezőbb előfizetést ajánlani. A Netfone a sorban állást jelképező ügyfélszolgálatok és a tájképet befolyásoló adótorornyépítések helyett árelőnyt alakít ki Önnek.

- Nálunk nem kell gépekkel beszélnie, telekommunikációs partnereink akár otthona kényelmében, akár egy kávé, vagy tea mellett tájékoztatják az Ön számára legjobb csomagokról, és kötnek szerződést. Ők mindig elérhetőek lesznek, ha kérdései vannak.

- A hazai mobilszolgáltatóval munkahelyek megtartását és létrejöttét támogatja, magyar családi vállalkozások születéséhez, magyar családok megélhetéséhez járul hozzá.

- Hisszük, hogy mindenkor elérhető, az ügyfelei igényeit értő szolgáltatóként nyerhetjük el egyre több leendő partnerünk bizalmát!

 

A Netfone Telecom mobiltelefon-előfizetési szolgáltatásainak előnyei

Nem változnak a meglevő telefonszámai, mobiltelefonjai (ez utóbbiaknál kikódolás szükséges)

Vezetékes, mobil és nemzetközi hívásirányokba minden eddiginél kedvezőbb tarifák és havi előfizetési díjak

Csoporton belüli hívások: 0 Ft

Kapcsolási díj: 0 Ft

Változatlan telefonálási szokások

Nincs beruházási és rejtett költség

Kompetens és udvarias személyes és központi ügyfélszolgálat

Válogasson a legnagyobb hazai szolgáltatói készülékkínálatból!

Böngésszen a havonta megújuló, előfizetéssel rendelhető kedvezményes készülék árlistánkat, vagy válogasson szabadon az egyik legnagyobb hazai felhozatalból. Ebben a telefonok csoportosításával igyekszünk segíteni, attól függően, mi mindenre szeretné használni a mobilját.

Legyen Franchise Partnerünk és részesedjen a magyarországi mobilpiacból!

A Netfone Telecom franchise partnerei, a MOBILháló Franchise Partnerek

- A hazai mobilpiac kb. 800.000.000.000 Ft forgalmú évente. Ez azt jelenti, hogy naponta kb. 2,5 milliárd Forint összeget mobiloznak el a magyarok. Partnerünkként ebből a piacból részesedhet.

- Nem szükséges fizikai ügyfélszolgáltatot létrehozni, a szerződéseket ott és akkor tudja megkötni az előfizető Partnerünknél, amikor és ahol szeretné. Tehát mi mozgó franchise pontokkal dolgozunk.

- Franchise partnereinket nem csak kötésenként díjazzuk, de az ügyfélgondozást is támogatjuk azáltal, hogy minden hónapban az előfizetők forgalmából részesülnek. Ez egy olyan automatikus, rendszeres, tervezhető bevételt biztosít, amely garancia lehet arra, hogy hosszú távú családi vállalkozást építsen fel.

Részletekért keressen engem a

feher.krisztian [kukac] netfone.hu

címen, vagy a

06 30 346 26 56

mobilszámomon.

 

A legvégére pedig egy ajánlat: Olyan egyénre szabott ajánlatot biztosítok, ha a Családban Maradt Workshopra hivatkozik, amelyet VIP ajánlatként a Workshop résztvevőinek biztosítok.

 

 

Fehér Krisztián

hálózatvezető

Netfone Telecom – MOBILháló

Image
Image
Image
©2024 Netfone Telecom - Minden jog fenntartva! - Az oldalt a Zsiráf Kreatív Ügynökség készítette

Keresés